Automate your Marketing
with Womplify




 
My Little Castle

By: izlinda ramli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 28-Jan-2009 01:29 Email | Share | | Bookmark
Pindah- Bye Bye

Salam, kawan2 saya sudah berpindah ke http://izlinda.blogspot.com...Saya rasa ni je kut sumbangan kecil yang boleh saya buat setelah mengetahui lamanweb fotopages ini dikendalikan & berasal dari Israel..Walaupun sedih saya nekad nak stop dari berfotopages..kita jumpe kat blogspot..kalau banyak duit nanti saya beli domain sendiri ..bye2


Sunday, 4-Jan-2009 10:22 Email | Share | | Bookmark
Cucuk Montot

pose sebelum gi klinik
rambut zidan hasil kerja tangan babahnye
di klinik..rambut masih maintain tercacak
View all 10 photos...
Bersawang FP ni...bukan ape nak upload gambar kat sini memang lambat..sampai naik menci dibuatnye..huhu emo disitu ..sebenarnya byk lagi gambar2 aktiviti2 keluarga yg nak diupload tapi masih tak berkesempatan...sekarang ni rajin update blogspot je sebab ia tak memerlukan diriku mengupload gambar manyak2..sape nak tahu cerita baru mungkin buleh menjengah ke sana..kat sini tetap akan diupload tapi lambat sikit..FP ni cuma tempat simpan gambar2 yg malas di print..hehe


Gambar2 ni diambil masa nak bawa Zidan & Zurin cucuk montot..patut pergi masa umur dorang 2 bulan tapi tak pergi2..dah masuk 4 bulan setengah baru amik second jap..usah ditanya kenapa..huhu..alhamdullilah dah settle semua...lepas gi klinik kami 6 beranak makan di Station Kopitiam The Mines..mengisi perut yang lapar.....


Wednesday, 12-Nov-2008 09:20 Email | Share | | Bookmark
3 Months Old

 
 
 
Masuk saje 3 bulan ini 2 budak sudah pandai senyum, mengagah. Pandai bersembang...riuh rendah rumah dibuatnya..


Saturday, 8-Nov-2008 15:31 Email | Share | | Bookmark
Buah Hati Saya & Suami

izzah umairah
azra nazrin
azra azzidan
View all 7 photos...


Tuesday, 28-Oct-2008 15:45 Email | Share | | Bookmark
Gambar Suke2

 
 
 
Dear Iza,
Ni adalah gambar2 terbaru anak2 sedara ko..Gambar ditangkap sebelum gi rumah kawan2 untuk upacara open house...Yelaaa..aku tahu aku gemuk.... tapi takpe aku cun..warghahahahahah tetiber jer...gilerr


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net